Nyheder fra Kærhuset 

News

 

 

 



Nyheder 2016:
 

24. august 4 måneder til juleaften, men i dag hentede vi vores nye Corgi-Baby hjem, 9 uger gammel. Hun er navngivet "BallerinaQuinOffKærhuset". Se nærmere på hendes side under Hund og kat.
3. august Cosy Macohl (Connery/Sylvester) er tjekket igen på 79. dagen, og der er stadig gevinst v/Vincent Maranello :-)
5. juni Daysie af Kærhuset (Don Kennedy/Rosentanz) har været til hoppekåring i Ikast på en meget varm sommerdag, Daysie opførte sig eksemplarisk, der er nærmere info og fotos på hendes side
3. juni Cosy Macohl er scannet drægtig ved Vincent Maranello (BH Zack/BH Future Cup) på 18. dagen (ifolet den 14. + 16. maj). Vi ser frem til hendes første føl medio april 2017.
1. maj Dante af Kærhuset flyttes til Starke Dressage, Dragør, hvor Sandra skal uddanne Dante det næste års tid.
22. april Så kom dagen hvor Inger skulle ride 3-årige Zatchmee første gang, herligt, se opdatering på Zatchmee's side.
5. marts Daysie er flyttet til Lykkesholm ved Skanderborg til Janni og rytter Sarah for videreuddannelse og evt. kåring og stævner i sommerens løb.
2. januar Der er opdateringer under Hund og kat, samt under opdræt Rosenkær Chateau
1. januar Godt Nytår ! Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således af hoppen Daysie på 6 år, Rosie på 11 år,  Cosy Macohl på 10 år, samt de to åringer Alba af Kærhuset og tilkøb Rosenkær Chateau.

Nyheder 2015:

28. december Vi har taget den tunge beslutning at sige farvel til vores dejlige Tiny grundet sygdom. Han var en skøn og klog hund, en rigtig fighter. Han vil være savnet her i Kærhuset og blandt alle der kendte ham. Tak for alt du gav os kære Tiny.
20. december Så kom Rosenkær Chateau hjem til Kærhuset, 6 mdr. gammel. Chateau er efter Blue Hors First Choise/Kermo's White Talisman/Bernstein, mor sølvmedaljehoppe. Vi glæder os til at lære ham nærmere at kende og følge ham fremover.
27. november Daysie af Kærhuset er kommet i træning hos Eva Flintegaard i Vejen. Det bliver spændende at se hende under rytter igen.
19. september På følauktion Nord i Randers erhvervede vi os hingsteføllet Rosenkær Chateau efter Blue Hors First Choise/Kermo's White Talisman, mor sølvmedaljehoppe, opdrætter Bent Sørensen, Hovedgård. Han kan fravænnes til december.
18. september Dante af Kærhuset er solgt til Céline Madsen, København, og får fremtidig domicil på Albertslund Ridecenter. Vi ønsker Céline stort tillykke, og håber i sammen får mange glæder fremover.
15. august Dante af Kærhuset havde i dag sin stævnedebut i Thorsø, og var rigtig sej sammen med rytter Rikke Grøn, en 1. plads i LC1 med 72% og en 2. plads i LC2 med 71,8%. Ros fra dommeren om en dejlig hest, der svinger godt, og karakteren 7,5/8 i gangarter :-)
17. april Rosie af Kærhuset har folet med sit 4. føl, et smukt brunt hoppeføl efter præmiehingsten Antobello. Hun er navngivet Alba af Kærhuset.
5. april Dante af Kærhuset er sendt i tilridning hos Rikke Grøn på Tidselbjerg Hestecenter, det skal blive spændende af følge ham fremover :-)
1. januar Godt Nytår ! Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således af unghoppen Daysie på snart 5 år, Rosie på 10 år drægtig ved Antobello med forventet foling medio april, 4-års vallakken Dante, samt Cosy Macohl på 9 år.

Nyheder 2014:

17. september Der er nye dejlige sensommerbilleder af Dante og Daysie, tag et kig på deres side.
23. juli Rosie er blevet tjekket på 70. dagen, og der er stadig gevinst :-)
5. juli Daysie er nu hjemme i folden igen, efter veloverstået tilridning, og venter nu på den rette køber :-) Indtil videre nyder hun græsset ved Kærhuset.
30. maj Chelina gik flot igennem handelsundersøgelse, og er nu solgt til Sofie og Birgitte Bjerregard. Vi ønsker køber tillykke, og håber i må få mange glæder med jeres nye hest. Held og lykke til Team Chelina !
30. maj Rosie er scannet drægtig ved Antobello, igen i første forsøg, nu skal hun tjekkes igen på 70. dagen, og så ser vi frem til føl medio april 2015 !
27. maj Så kom Cosy Macohl hjem til Kærhuset efter en årrække ude, nu skal hun gerne komme sig helt over sin skade, og så søger vi en rytter til hende, eller hun vil evt. indgå i avlen.
14. maj Rosie er den 14. maj ifolet med den unge præmiehingst Antobello DVH 1182 fra Højagergaard. Nu håber vi på gevinst ved drægtigheds-scanningen ultimo maj.
26. april Chelinas storesøster Madea, blev en flot nr. 2 i Youngster klassen til Landsstævnet i Århus Rideklub, Vilhelmsborg.
24. april Daysie er sendt i tilridning hos Peter Veller, Gjern Rideklub, det bliver spændende at se og følge Rosies førstefødte i ridningen.
24. april Chelina er nu hjemme i folden igen efter veloverstået tilridning, og venter nu på den rette køber :-) Indtil nyder hun "græsset" ved Kærhuset, og en voksepause.
14. marts Så kom dagen, hvor Zatchmee skulle rejse hjemmefra, og mellemlande hos Lipas inden Inger tager ham hjem til Norge som 2-års. Zatchmee klarede det hele flot, herunder transport alene, selvom det selvfølgelig var hårdt at skulle hjemmefra de trygge og kendte rammer. Men nu står en ny epoke for døren i "hingstebørnehave" - lykke til !
12. februar Besøg hos Syprilles førstefødte Adulaire Macohl e. A-Dur hos Anja og Klaus Thorsen i Grauballe. Det var dejligt at gense vores opdræt fra 1996, en ældre men stadig frisk dame på nu 18 år.
22. januar Chelina er sendt i tilridning hos Peter Veller, Gjern Rideklub. Det skal blive spændende at følge hendes udvikling og uddannelse under rytter.
1. januar Godt Nytår ! Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således af de to unghopper på 4 år Daysie og Chelina, Rosie på 9 år, 3-års plagen Dante, samt Cosy Macohl på 8 år, der nu er opstaldet ved Horsens. Endvidere har vi Ingers hingsteføl Zatchmee opstaldet frem til 14. marts.

Nyheder 2013:

   
2. december Så blev Zatchmee flot godkendt ved handelsundersøgelsen, og han er nu endelig norsk ejet. Stort tillykke til Inger M. Gustavson med sin "lille Prins", som var "ment to be yours" :-) Se nærmere på Zatchmee's side under Opdræt.
6. september Zatchmee er solgt/reserveret til Inger Merete Gustavson, Norge til overtagelse i december. Han skal dog blive i Danmark og vokse sig stor og stærk inden han flytter til de norske fjelde :-) Tillykke til Inger, vi glæder os til at følge jer i fremtiden.
4. august Zatchmee's far Blue Hors Zatchmo vandt indledende runde i 4-års dressurchampionatet i Tørring Rideklub med 8.780 point. I samme klasse blev Chelinas halvbror Grandeur (samme mor Marielunds Right Choise) en flot nr. 5 med 8.180 point.
28. juli Zatchmee af Kærhuset deltog i følskuet i Ikast. Det var en god og oplevelsesrig dag for drengen, der også fik en meget fin bedømmelse af dommerne. Se fotos fra dagen på Zatchmee's side under Opdræt.
1. juli Der er nye billeder af Chelina, 3 år.
31. maj Rosie af Kærhuset har folet med sit 3. føl, et fint hingsteføl efter præmiehingsten Blue Hors Zatchmo. Han er navngivet Zatchmee af Kærhuset. Se førstedagsbilleder på Rosie's side under Hopper og opdræt.
1. januar Godt Nytår ! Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således af de to unghopper på 3 år Daysie og Chelina, Rosie på 8 år (drægtig ved BH Zatchmo, termin maj), 2-års plagen Dante, samt Cosy Macohl, der fortsat er i uddannelse på Stald Grønvang i Brædstrup.


Nyheder 2012:

9. november Cosy og Rikke fik flotte 68% i LA1 ved distriktstævnet i Silkeborg.
29. september Cosy's far, trakehnerhingsten Connery, tidligere fløjhingst i Dansk Varmblod, er udnævnt som årets hingst i det tyske Trakehner Verband. Se mere under Cosy.
28. september Rosie er blevet tjekket på 70. dagen, og der er stadig gevinst :-)
29. juli Cosy og Rikke fik to flotte 3. pladser ved distriktsstævnet i Vestbirk i LA1 og LA2  med hhv. 69 og 70%. Godt gået !
17. juli Cosy har startet ved Jysk Rideuge i Silkeborg (SIR) med rytter Rikke Daugaard, SGS, hvor de opnåede 65% i LA1 dressur og blev 1. uplacerede. Flot debut af ekvipagen. Der er fotos fra dagen på Cosy's side.
11. juli Rosie er scannet drægtig, dejligt det igen lykkedes i første forsøg, hun skal tjekkes igen på 70. dagen, vi ser frem til føl ultimo maj 2013.
25. juni Rosie er den 23-25. juni ifolet med Blue Hors Zatchmo. Nu håber vi på gevinst ved drægtigheds-scanningen i juli.
22. april Rosie af Kærhuset er sendt i let ridning / genoptræning på Stald Grønvang, og vil . blive sat til salg / ifolet. Rosie har avlet Daysie og Dante efter hhv. Don Kennedy og De Noir.
1. april Cosy Macohl er hjemvendt til Stald Grønvang, og rides p.t. af dressurrytter Rikke Daugaard.
25. marts Der er nye fotos af Dante af Kærhuset, 10 mdr. gammel, endnu hingst, men vallak den 28. marts 2012 - han blev for nærgående for de 2-års hoppeplage.
1. januar Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således af de to hoppeplage på 2 år Daysie og Chelina, Rosie på 7 år samt hingsteføllet/åringen Dante, samt efterfølgende Cosy Macohl. I 2011 har vi sagt farvel til Syprille, der blev 20 år.


Nyheder 2011:

26. november Cosy Macohl blev solgt til juniorrytter Maria. Desværre passede kemien ikke mellem de to ridemæssigt, hvorfor vi 1. april 2012 tilbød at tage hesten retur.
26. november Tasman Macohl og Sarah Meisner gik en flot nul-runde i ULC til stævne på Hedensted Rideskole. Tillykke !
23. oktober Cosy har været til sit første distriktsstævne og startet sin første LA1 på Silkeborg Rideklub (SIR), hun klarede det hele super flot, selvom hun blev lidt imponeret over de nye omgivelser i ridehallen. En flot C-debut for det unge par Cosy og Malene.
1. oktober Joan har fået nye udfordringer i DLG som produktkonsulent på hestefoder med det nye brand "Equsana". Eques=hest, Sana=sund. Joan skal primært varetage salg og rådgivning i det østjyske område til større hestehold.
31. august Dante af Kærhuset er nu blevet chippet og registreret.
2. juli Tasman Macohl har med sin ejer og rytter Sarah samt træner Søren været til Venskabsstævne i Tørring-Uldum Rideklub i springning, hvor de viste fine takter. Der er billeder på Tasman's side.
17. juni Cosy har været til sadelkåring i Ikast, hun fik fine ridelighedskarakterer, og var utrolig sød og nem at have med i byen. Hun var flot klargjort samt  fremvist af sin unge rytter Malene Mortensen, Stald Grønvang. Der er fotos, mv.  fra dagen lagt på siden.
29. maj Der er nye billeder af Lenora Macohl's afkom Nightmare Macohl og barnebarn Calaido, der klarer sig flot i jagt og springning, venligst fremsendt af Renee Kristensen. Se under Hoppestammer, Luxy - Leonora.
23. maj Vi  måtte i dag  tage afsked med vores søde, gode og gamle hoppe Syprille Macohl, 20 år gammel, grundet forfangenhed. Hun var født her i Kærhuset, hvor hun også endte sine dage. Læs mere om Syprilles flotte bedrifter gennem årene samt afkom på hendes side under Hopper og opdræt.
19. maj Der er nye billeder af Dante, se nærmere på Dantes side under Opdræt.
15. maj Rosie af Kærhuset har efter 338 dage folet med sit 2. føl, et dejligt hingsteføl efter elitehingsten De Noir. Han er navngivet Dante af Kærhuset. Se førstedagsbilleder på Rosie's side under Hopper og opdræt.
14. maj Cosy og Malene har været til sit første udendørs stævne i Hedensted Rideklub, hvor det blev til en flot 3. plads. Se fotos under opdræt.
9. maj Cosy Macohl er tilmeldt hoppekåringen i Ikast den 17. juni 2011.
25. april Der er nye billeder af Chelina e. United, 11 mdr.
20. april Der er nye ridebilleder af Cosy Macohl fra påsken. Cosy er i øvrigt nu sat til salg for rette køber, se under salgsheste.
14. marts Vi har i dag taget den tunge beslutning at tage afsked med vores snart 13-årige elskelige og trofaste Welsh Corgi Pembroke tæve, Tiki, grundet svulst i næsen. Hun fik fred herhjemme, omgivet af sine kære. En fighter er ikke mere. Som den engelske dommer så rigtig udtalte om Tiki ved jubilæumsudstillingen i 2009:
"In good condition for her age. Moved and showed her heart out for an 11 years. A credit to her owner".  Se mere om Tiki's mange bedrifter samt fotos på hendes side.
5. marts Cosy har været til sit første stævne i Vestbirk, hvor det blev til en flot 3. plads med 67,50%. Flot debut af det unge par Cosy og Malene.
4. januar Der er lavet en aftale med rytter Malene Mortensen, Stald Grønvang, at hun træner unghesten Cosy indtil videre. Det skal blive spændende at følge deres udvikling.
1. januar Tiny's far "Crispin Bugi Vugi" blev flot Årets Hund - og Årets Guldhund i 2010 i Welsh Corgi Klubben - tillykke til Marianne og Birgith Gammelgaard Nielsen
1. januar Så er alle hestene officielt blevet et år ældre, Stald Kærhusets hestehold består således p.t. af de to føl/åringer Daysie og Chelina, Cosy på 5 år, Rosie på 6 år (drægtig ved De Noir) og ikke mindst alderspræsidenten Syprille Macohl på 20 år.

 

Nyheder 2010:

21. december Der er nye ridebilleder af Cosy Macohl fra Stald Grønvang på hendes side.
13. november Chelina, et hoppeføl efter United, købt på følauktionen i Hammelev i august, er nu vel installeret i stalden - sammen med hendes mor den første tid. Det skal blive spændende at lære hende at kende og følge hendes udvikling. Læs nærmere om Chelina under Hopper og opdræt.
13. september Der er nye billeder af Tasman, se under opdræt. Det var dejligt at hilse på ham igen, og se at han stortrives hos sine nye ejere Sofie og Sarah.
20. august Rosie er fortsat drægtig på 70. dagen, vi ser frem til et De Noir føl medio maj 2011.
25. juli Daysie af Kærhuset deltog i følskuet DV region 6 i Ikast. Det var en stor dag for "lillepigen" :-) i perfekt skuevejr. Se billeder fra dagen på hendes side under opdræt.
29. juni Rosie blev ved scanningen konstateret drægtíg ved De Noir - dejligt at det lykkes igen i første forsøg :-). Næste kontrol bliver på 70. dagen.
25. juni Cosy Macohl er kommet hjem på græs og en pause fra ridningen. Se nye fotos.
11. juni Rosie er blevet ifolet ved elitehingsten De Noir DVE 812. Vi håber på gevinst ved scanningen ultimo juni.
9. maj Hattrick til Rosie's far Rosentanz, der med 16-årige Nanna Skodborg Merrald ved landsstævnet i dressur den 7.- 9. maj 2010 var helt suveræn ved at vinde tre starter. Først holdmesterskabet i TCJ09,  herefter det individuelle juniormesteskab i ICJ09,  og scorede suverænt hattrick med at vinde FEI Junior Kür.
22. april Der er billeder af Daysie af Kærhuset på hendes side, se under Hopper og opdræt.
22. april Tiny (Dubaj) er blevet øjenlyst uden anmærkninger.
14. april Rosie af Kærhuset har folet med et dejligt stort hoppeføl e. Don Kennedy DVH 999 Se førstedagsbilleder på Rosie's side, under Hopper og opdræt.
9. april Cosy Macohl er igen sendt i ridning hos Stald Grønvang med henblik på kåring i år.
5. april Tasman er solgt til Sofie Larsen, Horsens. Vi ønsker held og lykke fremover til det nye makkerpar.
27. marts Tiny er tilmeldt Top of the World Corgi Show i Herning den 23. juni 2010.
24. marts Der er nye billeder af Tasman fra Stald Grønvang på hans side.

Nyheder 2009:

30. december Tiny (Dubaj Bamboszada) opnåede en samlet placering som nr. 11 på Welsh Corgi klubbens liste til Årets Hund i 2009, et flot resultat på kun 2 udstillinger.
19. december Der er snebilleder af Tiki og Tiny på "skitur". Se under hund og kat.
29. november Cosy er hjemme igen efter veloverstået tilridning. Storebror Tasman er samtidig sendt i træning hos Stald Grønvang.
23. november I dag så vi Cosy under rytter for første gang, det var meget positivt, at se sin "baby" flot fremvist og meget velgående, trods kun redet kort tid. I weekenden hentes hun hjem igen. Se fotos samt videoklip på hendes side.
26. oktober Cosy Macohl er sendt i tilridning hos Stald Grønvang i Brædstrup. Det skal blive spændende at følge hendes udvikling og se hende under rytter.
3. oktober Rosie har været til E-test og kåring i Sdr. Hygum. Rosie gik i Dansk Stambog ved kåringen. Hun udviste et super temperament og tog al postyret med ro - herunder at måtte fragtes hjem af Falck i uvejret, da Landroveren også havde besluttet at drille på dagen ...
23. september Der er billeder af Rosie under rytter på hendes side fra træning hos Ditte Mikkelsen - samt fra E-testen den 3. oktober.
6. september Endnu en flot medalje til Macohl-stammen. 3-årige Rosenschwalbe Macohl e. Rosentanz opnåede på Dansk Varmblods Eliteskue en bronzemedalje. Stort tillykke til Thomas Bach Jensen.
6. september Så har Tiny og Joan haft deres debut på udstilling i Randbøldal, og Tiny vandt Juniorklassen med CK og typen Excellent. Tiny deltog endvidere i avlsklasse efter faderen Crispin Bugi Vugi, der opnåede Ærespræmie.
14. august Rosie er blevet tjekket på 100. dagen, og der er heldigvis stadig gevinst. Vi ser frem til et Don Kennedy føl med termin 6. april 2010.
22. juli Så er der kommet ny Corgi-hund til Kærhuset. En sød han på 16 mdr. Han kaldes Tiny, men hedder på papiret Dubaj Bamboszada, og stammer oprindelig fra Polen. Vi købte ham af Maj T. Watkin, Sjælland via Kennel Hashfan i Hornsyld. Se nærmere under linket Hund og kat.
19. juli Rosie er sendt i træning hos dressurrytter Ditte Mikkelsen, Grindsted med henblik på kåring og e-test senere på året.
13. juli Verdens bedste hund, Dansk Champion og eget opdræt Magnum Kærhus kom tragisk af dage ved en ulykke med en hest. Elsket og savnet !
13. juli Adulaire Macohl har folet et smukt hoppeføl efter Blue Hors Doolittle, hun er navngivet Danseuse Macohl. Se fotos under Hopper og opdræt, Syprille + Adulaire.  Stort tillykke til Anja Thorsen.
31. maj Såvel Tiki som Magnum fik CK med typen Excellent på Welsh Corgi Klubbens 35-års jubilæumsudstilling i Askov i hhv. Veteranklasse og Championklasse.
27. maj Rosie er scannet drægtig på 20. dagen ved Don Kennedy DVH 999. Dejligt at det lykkes i første forsøg ! Næste kontrol bliver på ca. 100 dagen..
8. maj Vi har fået en hilsen fra Sydengland, om at Luxy's førstefødte Atlet Macohl (Buckingham Athlete) e. DH Atlantic, i en alder af 25 år stadig lever i bedste velgående. Athlete har tidligere gået PSG med prof. Helen Muir. Dejligt med en holdbar dansk varmblod :-) Se evt. mere under hoppestammer, Luxy Macohl, afkom.
8. maj Rosie er atter hjemme i folden efter veloverstået tilridning. Se nye ridefotos.
6.+7. maj Rosie er blevet insemineret ved Don Kennedy DVH 999. Krydser fingre for hun holder i første forsøg.
1. maj Tasman er kommet hjem på ferie/græs.
4. april Rosie er sendt i tilridning hos GB Dressage ved Hedensted. Det skal blive spændende at se hende under rytter.
28. januar Tasman har været i røntgen uden anmærkninger.

Nyheder 2008:

26. december Tasman er flyttet til Hanne Løve's stald, hvor han stille og roligt vil fortsætte sin ungheste-uddannelse.
15. december Vi har i dag sagt farvel til en god og kær ven gennem snart 20 år. Luka Light Macohl er stille og værdigt sovet ind herhjemme, hvor han har tilbragt hele sit liv. Luka var vores første føl født i Kærhuset, og vil altid have en stor plads i vore hjerter ! 
Læs  mere om Luka under hoppestammer, Luxy og afkom.
29. oktober I dag rundede vores lille hjemmeside besøgende nr. 10000 :-)
15. oktober Tasman er hjemme i folden igen efter veloverstået tilridning.
21. september Der er nye fotos af unghopperne på deres sider, samt af  nymalet stald under Galleri.
1. september Tasman Macohl er sendt i professionel tilridning hos Per Hoffmann.
3. august Hoppestammens store hit - Polka Hit Nexen vandt sensationelt sølvmedalje ved verdensmesterskabet i Verden for 6-års dressurheste, flot redet af Dorthe S. Hoeck. MM: Pilinka Macohl . MF: Temple Wind xx.
7. juni Rosie er nu hjemme igen på sommergræs, hun er blevet sadel- og ryttervant. Der er billeder fra Blueberry Hill på hendes side samt under Galleri.
3. maj Rosie er sendt i træning / tilridning hos Susan Kjærgård, Blueberry Hill.
26. april Corgi-træf - en dejlig vandretur  med Corgi's  i det smukke og særegne Frederikshåb Plantage. Se billeder, mv. under www.corgi.dk
9. februar Så er der igen kommet kat i Kærhuset. "Larsen" er en rød/cremefarvet norsk skovkat blanding, og ligner Coco i minisize. Se nærmere under Hund & Kat.
31. januar Magnums gode ven, vores dejlige og prægtige skovkat Coco har vi desværre mistet i dag. Han vil blive savnet.
27. januar Igen nye billeder af unghestene, se under Galleri.
1. januar Der er nye billeder af hopperne Cosy og Rosie og den nye stald. Se under Galleri.

Nyheder 2007:

13. december Så blev Kærhusets nye stald endelig taget i brug af hopperne, der nyder deres store bokse og de nye rammer.
21. oktober Polka Hit Nexen markerer sig igen stærkt ved at vinde såvel kvalifikationen som finalen i weekendens DSA på Vilhelmsborg for 5-årige dressurheste. MM: Pilinka Macohl af Nexen. MF: Temple Wind xx.
14. oktober Der er nye fotos af Tasman Macohl på siden og under Galleri.
22. september Der er nye billeder af hundene Tiki og Magnum under Galleri fra ferien på Bornholm.
11. september Lugie's moster Ilia EDH 2597 e. elitehoppen Raubchen, far: Ibsen er blevet optaget i DV's elitehoppestambog.
4. august Endnu et flot resultat til hoppestammen, idet guldmedaljehoppen Polka Hit Nexen opnåede en  flot 4. plads i finalen ved VM for ungheste i Verden.
23. juli Syprille Macohl er atter ifolet ved  Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz/Belisar. Desværre scannet ej drægtig i august 2007.
19. juli Der er nye fotos af Rosie af Kærhuset på hendes side samt under galleri.
14. juni Whitman af Kærhuset har skiftet ejer og fået nyt hjem i Greve. Der er nye billeder på Whitmans side fra salgsstalden Kia og Dennis Holst Barrington.
20. maj Såvel Tiki som Magnum Kærhus  fik 1. præmie med CK på Fællesudstillingen for Britiske Hyrdehunde i Danmark på Hjerl Hede.
14. maj Aqua D'or af Kærhuset har ultimo marts skiftet ejer til Trine Dahlstrøm, Holbæk. Vi ønsker ekvipagen held og lykke i fremtiden.
11. marts Flot resultat til hoppestammen: Polka Hit Nexen vinder Unghestechampionatet i dressur i Herning. Endvidere blev Rosie's far Rosentanz færdigkåret i DV og fik mange roser med på vejen af avlsledelsen.
10. marts Natten til den 10. marts måtte vi med sorg sige farvel til Lugie på grund af tarmslyng. Hun stod ikke til at redde, og fik fred !
3. marts Der er nye billeder af Lugie af Kærhuset  på hendes side og under galleri.
10. februar Der er nye billeder af plagene Cosy og Rosie på  1 og 2 år, se under opdræt og galleri.
7. februar Whitman's farmor Lady Harmonie (Helen) er optaget som Elitehoppe (ERDH) i DV.

Nyheder 2006:

9. november Rejsegilde på Kærhusets nye stald/lade, som vi og hestene glæder os til at tage i brug til næste år. Der er fotos under Galleri.
8. oktober Lugie's førstefødte Whitman af Kærhuset har vundet sin første start som 4-års i en LC2 med 68,7%, og fører hermed klubmesterskabet i Vestegnens Rideklub. Stort tillykke til Mia. Der er foto på Whitmans side.
10. september Tiki blev bedste senior (Best In Show) på WCKs hundeudstilling i Randbøldal, samt vinder af K.E. Nielsen's mindepokal til bedste Welsh Corgi Pembroke med CK.
9. september Whitman af Kærhuset gik reservefløj på sit hold på  Store Hestedag i Roskilde med 8 i helhed. Tillykke til Mia Koch Nielsen.
30. juli Richelieu Macohl opnåede 1. præmie ved følskuet på Vilhelmsborg med 8 i helhed.
9. juni Tasman Macohl er nu blevet vallak, og kan således nyde sommeren på græs sammen med hopperne.
29. maj Syprille Macohl har folet et charmerende fuks hoppeføl efter Connery. Hun er navngivet Cosy Macohl af Kærhuset.
27. maj Syprilles datter Adulaire Macohl har folet et dejligt hingsteføl efter Blue Hors Don Romantic, der er navngivet Richelieu Macohl. Stort tillykke til Anja Thorsen.
21. maj Der er nye billeder af Aqua D'or samt Lugie af Kærhuset, se under Hoppestammer, Regie, afkom.
5. maj Ved det store stævne i Bemmen blev Rosentanz en fornem nr. 2 i 5-års klassen med 84% efter den tidligere verdensmester for 3-års heste i 2004.
28. april Rosie's far Rosentanz har kvalificeret sig til det tyske bundeschampionat 2006. Dette betyder, at han hermed er færdigkåret i såvel det tyske som i det danske kåringssystem. Rosentanz kvalificerede sig med 80%.
2. april Magnum Kærhus fik tildelt 1. præmie og blev 3. vinder af championklasse ved DKKs nationale udstilling i kreds 5, Hedensted.
19. februar Magnum Kærhus blev 2. vinder af championklasse med CK og 4. bedste hanhund i racen ved DKKs internationale udstilling i Odense.
5. februar Tasmans far, fuldblodshingsten Temple Wind xx har igen markeret sig flot, idet hans søn Porsborggårdens Tempo netop er kåret som avlshingst i DOA-regi, og blev bedste dressurhingst ved materialprøven.

Nyheder 2005:

5. december Magnum Kærhus opnåede en samlet placering som nr. 3 på Welsh Corgi klubbens Top-10 liste til Årets Hund 2005.
8. oktober Melody Macohl har bestået E-test i Ikast Rideklub, der er foto på Syprilles side under Hopper og opdræt.
29. august Magnum Kærhus er på baggrund af sine udstillingsresultater tildelt Dansk Championat - Eksteriørchampion (DKCH) med diplom fra Dansk Kennel Klub.
28. august Flot medalje til hoppestammen: Polka Hit Nexen blev tildelt guldmedalje på Dansk Varmblods Eliteskue. Polka er efter Sandro Hit og morfar Temple Wind xx. Polka har Pilinka Macohl af Nexen til mormor. Pilinka har samme mormor som Luxy, nemlig Winky Macohl.
20. august Syprilles datter Melody Macohl har startet 4-års DSA kvalifikation i dressur og opnåede i Billund et flot resultat med et gns. på 7,84.
13. august Magnum Kærhus blev vinder af åben klasse med CK og 2. bedste hanhund i racen og opnåede sit 3. Certifikat ved DKKs udstilling i Odense og har hermed opnået status af DANSK CHAMPION ! 
6. august Rosie af Kærhuset opnåede 1. præmie og gik reservefløj på sit hold ved følskuet i Region 5 på Vilhelmsborg.
31. juli Tasman Macohl af Kærhuset opnåede en finaleplads og ærespræmie ved følskuet i Region 6 på Ikast Rideskole.
17. juli Syprille Macohl er scannet drægtig ved den tyske trakehnerhingst Connery DVH 826. Igen den 19. oktober 2005. Forventet foling primo juni 2006.
8. juni Lugie af Kærhuset har folet et smukt stort rødt hoppeføl efter Rosentanz DVH 844: Rosie af Kærhuset !
28. maj Magnum Kærhus blev 2. vinder af åben klasse med CK ved WCKs udstilling i Boller.
25. april Syprille Macohl har folet et dejligt sortbrunt hingsteføl efter Temple Wind xx : Tasman Macohl af Kærhuset !
2. april Magnum Kærhus vinder af åben klasse med CK ved WCKs udstilling i Gjern.
12. februar Magnum Kærhus vinder af åben klasse med CK og Certifikat ved DKKs int. hundeudstilling i Fredericia.

Nyheder 2004:

14. december Nørringsholms Lakosta er solgt til Anette Hansen, Randbøl som kommende dressur- og springhest. 
13. november Whitman af Kærhuset er solgt til Mia K. Nielsen, Odense som kommende dressurhest. 
6. november Magnum Kærhus vinder af mellemklassen ved DKKs int.  hundeudstilling i Herning.
25. september Luxy's nevø: Donnergeist Macohl, F: De Niro, M: Wendy II Macohl blev auktionens dyreste føl ved reg. 6 og 7's fælles følauktion ,  ny ejer berider  Søren Valentin.
5. september Magnum Kærhus vinder af mellemklassen med CK ved WCKs 30-års Jubilæumsskue i Randbøldal.
29. august Luxy's niece: Schwalbendaune Macohl opnåede på Dansk Varmblods Eliteskue bronzemedalje. 
22. juli Lugie af Kærhuset scannet drægtig v/hannoveranerhingsten Rosentanz DVH  844. Igen på 90. dagen.
27. juni  Hingsteplagene Lakosta og Whitman er nu blevet vallakker, og kan således nyde sommeren på engen sammen med hopperne !
1. juni Syprille Macohl scannet drægtig ved fuldblodshingsten Temple Wind xx DH 420. Igen på 70. dagen.
22. maj Magnum Kærhus vinder af unghundeklassen med CK og pokal ved WCKs udstilling i Boller.
16. april Syprille Macohl er hjemvendt til Kærhuset som avlshoppe efter en årrække i sport.
3. april Magnum Kærhus vinder af unghundeklassen med SL ved WCKs udstilling i Gjern.
29. marts Luxy Macohl optaget som Elitehoppe i Dansk Varmblod.
15. februar

Magnum Kærhus vinder af unghundeklassen med CK samt Certifikat ved DKKs internationale hundeudstilling i Odense.