Zatchmee af Kærhuset

Født  31. maj 2013

Opdrætter : Kærhuset

Stamtavle

April 2016: Så kom endelig dagen, hvor Inger skulle ride Zatchmee første gang selv, og hun fortæller at dette var helt fantastisk for hende. Hesten leverer, har fantastiske bevegelser, og er supercool i hodet, verdens fineste hest.
Sådanne tilbagemeldinger glæder ens avlerhjerte, og vi ser frem til at følge denne lovende ekvipage i fremtiden. Herunder billede fra Ingers første tur:Marts 2014:
Så kom dagen hvor Zatchmee skulle rejse hjemmefra. Han mellemlander hos Lipas Horses, hvor han skal gå i "hingstebørnehave" til han er cirka 2 år, hvor Inger forventer at hente ham hjem til Norge. Lykke til !

Herunder fotos fra marts 2014 inden afrejse.Zatchmee målte ca. 154 stg. i en alder af 9,5 mdr.


December 2013:
Så er Zatchmee endelig blevet norsk ejet efter godkendt handelsundersøgelse, stor tillykke til Inger Merethe Gustavson med din "lille Prins", vi glæder os til at følge jer i fremtiden og kunne ikke ønske os bedre ny mama til den dejlige gut. Zatchmee bliver dog i Danmark de første par år, så Inger må være tålmodig :-)

Inger og Zatchmee den 2. december 2013
 

Zatchmee var til følskue i Ikast den 28. juli 2013. Det var en stor og god oplevelse for drengen at komme i byen og få mange nye indtryk med hjem i bagagen :-) Selve bedømmelsen var også rigtig fin, han fik 8 i type, helhed, rammer og galop og en flot beskrivelse fra dommerne. Et storrammet maskulint muskuløst føl med godt udtryk. God skridt og trav og særdeles god og velbalanceret galop.

Se fotos fra dagen nederst på siden.

Efter 340 dage folede Rosie med et fint, charmerende hingsteføl, den 31. maj 2013, kl. 23.50. Han er navngivet Zatchmee af Kærhuset (sats på mig :-) Han er allerede fra fødslen godt "fremme i skoene" :-)

Zatchmee er første årgang efter præmiehingsten Blue Hors Zatchmo DVH 1116 e. Zack/Donnerhall/Pik Bube. Se fotos herunder.
Far: Blue Hors Zatchmo DVH 1116
Præmiehingst i Dansk Varmblod 2012!
Super 35-dages test med 872,5 point!
Far er Elitehingsten Blue Hors Zack!
Lavet på en helsøster til Elitehingsten Blue Hors Don Schufro!
Super bagben, elasticitet og ridelighed!

I præsentationsklassen for 4-5 års hingste ved Hingstekåringen 2014 i Herning, opnåede Zatchmo ikke færre end tre 10-taller - i såvel trav, ridelighed som kapacitet !


Mor er Rosie af Kærhuset e. Rosentanz DVH 844 og MMF: Luxy-Boy Macohl DVH 605.

Mor: Rosie af Kærhuset
Rosie er ud af velkonsoliderede hoppelinier på såvel mor som morfarside. Morstammen er ud af Birthe Lyders gode og kendte stamme tilbage til elitehopperne Julie og Raubchen, ligesom Rosie er 3. generation ud af vores stamhoppe elitehoppen Luxy Macohl efter elite- og sølvmedaljehoppen Schwarmy Macohl. Såvel mor som morfar til Rosie er opdrættet i Kærhuset ! 

Rosie som 3-års hos Blue Berry Hill

Rosie som 4-års hos Ditte Mikkelsen

Morfar: Rosentanz DVH 844

Morfar Rosentanz efter legendariske Rohdiamant og Rubinstein var præmiehingst ved Hannoveranerkåringen 2003 i Verden og opnåede tillige status som præmiehingst ved kåringen i Dansk Varmblod 2004 med karakterer:
9 888 88 898 9.

Poul Graugaard udtalte: Rosentanz er en passende stor, højstillet og utrolig elegant hingst af særdeles god type. Han har adel og udtryk for en hel million. Bevægelsen er særdeles god i alle 3 gangarter.

I juni 2004 afsluttede han den tyske 30 dages materialprøve i Münster-Handorf med bravour ved at vinde prøven med bl.a. karakteren 10 i temperament og 10 i ridelighed af fremmedrytteren.

Selv om det er i dressur Rosentanz' styrke umiddelbart ligger, har han også vist fremragende springegenskaber i løsspringning. Hans mor Sabrina er iøvrigt optaget i Programm Hannoveraner Springpferdezucht. 

Rosentanz er danskejet (v/Lone Bøegh Henriksen).

Ved landsstævnet i dressur for pony- og juniorryttere hos Team CABE i Ringsted Sportsrideklub den 7.- 9. maj 2010 var junioren Nanna Skodborg Merrald helt suveræn. 16-årige Nanna havde tre starter på avlshingsten Rosentanz e. Rohdiamant/Sao Paulo og startede fredag holdmesterskabet i TCJ09, hvor ekvipagen vandt individuelt med 70,63%. Lørdag gik starten i det individuelle juniormesteskab i ICJ09, hvor ekvipagen vandt med 71,234% og scorede suverænt hattrick søndag med at vinde FEI Junior Kür med 43,90 point (76,80%).

Du kan læse mere om Rosentanz på hjemmesiden: www.hphorses.dk

 

Herunder fotos af Zatchmee:

Nyfødt

Dag 1 og 2 på fold

 

Zatchmee 2 mdr. og Rosie til følskue den 28. juli i Ikast:


 

 

Et velspringende dressurføl :-)

 

 

Zatchmee af Kærhuset
208333DW1301595

F. Blue Hors Zatchmo DVH 1116 Ff Blue Hors Zack Fff Rousseau Ffff Olympic Ferro
Fffm Zsuzsa
Ffm Orona Ffmf Jazz
Ffmm Karano
Fm Fiesta's Girl Fmf Donnerhall Fmff Donnerwetter
Fmfm Ninette
Fmm Fiesta Fmmf Pik Bube
Fmmm Fabia
M. Rosie af Kærhuset Mf Rosentanz DVH 844 Mff Rohdiamant (DVH 628) Mfff Rubinstein (Westf.)
Mffm Elektia V (Oldb.)
Mfm Sabrina (Hann.) Mfmf Sao Paulo (Old.)
Mfmm Fernlady (Hann)
Mm Lugie af Kærhuset Mmf Luxy-Boy Macohl DVH 605, A/S dr. Mmff A-Dur DVE 406
Mmfm Luxy Macohl ERDS 3908
Mmm Regie DH 3790 Mmmf Resident DH 418
Mmmm Raubchen EDS 4331